Teater med middag

Föreställningen Bara Vänner

Stig in i en värld av vänskap och humor när föreställningen ”Bara Vänner” tar plats på Hotell Högland den 25 maj!

Anna Bromee bjuder på en gripande soloföreställning där hon delar med sig av livserfarenheter och filosofier kring starka vänskapsrelationer som burit genom livet både förr och nu. Från legendariska par som Hasseåtage och Marilyn Monroe & Ella Fitzgerald till okända men lika viktiga vänskapsrelationer, förbered dig på en kväll fylld av överraskningar och tänkvärda ögonblick.

Och det är inte allt! Anna kommer att leverera en unik musikalisk upplevelse genom att sjunga sånger från kända artister som Lena Philipsson, Ella Fitzgerald, The Rembrandts och Bob Dylan. Du kommer att svepas iväg av musikgenrer som feelgood-ös, jazz, visa och ballad.

Men det mest fascinerande med denna föreställning är kanske frågan: Hur bär man sig åt för att alltid vara vän med sig själv? En fråga som är lika relevant idag som den alltid har varit. Missa inte chansen att uppleva denna magiska kväll fylld med vänskap, humor och fantastisk musik. 

Teater med middag

Känn spänningen i luften när du tar del av Resturang Höglands smakfulla middagspaket, som inkluderar en fantastisk föreställning tillsammans med en smakfull Nachotallrik med köttfärs, nachochips, dipper och grönsaker, tillsammans med ett glas öl eller vin för endast 195:-. För de som föredrar alkoholfria alternativ finns ett prisvärt alternativ för 149:-. 

Du kommer att bli imponerad av den högklassiga underhållningen som Anna Bromee har att erbjuda, och med restaurangen som öppnar kl. 18:00 har du gott om tid att njuta av allt som Restaurang Högland har att erbjuda. 

Var inte sen med att boka ditt bord genom att skicka ett mejl till restaurang@hogland.se eller ringa 0380-131 02. Så se till att ta del av detta otroliga erbjudande och upplev en oförglömlig kväll! 

Välkommen!